SZC logo

Nyíregyházi Szakképzési Centrum

OM kód: 203045/011 | 4400 Nyíregyháza, Dugonics u. 10-12.

Intézmény logo

Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. szept. 4.


admin

  Erasmus+ disszeminációs nap

  Intézményünk 2023. augusztus 30-án Erasmus+ disszeminációs napot tartott a Nyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és Kollégiummal közös szervezésben.

  Erasmus+ disszeminációs nap

  Intézményünk 2023. augusztus 30-án Erasmus+ disszeminációs napot tartott a Nyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és Kollégiummal közös szervezésben. A rendezvényen a Nyíregyházi Szakképzési Centrum dolgozói és a Centrum 10 tagintézményének oktatói vettek részt, amelyen még szélesebb körben tudtuk népszerűsíteni az Erasmus+ akkreditációnk adta lehetőségeket és a mobilitások alkalmával használt TEA módszerek jó gyakorlatait.

   Színvonalas tanulói és oktatói beszámolókon keresztül mutattuk be az iskolánkban folyó pályázati lehetőségeket a VET szektorban. A tanulói mobilitások mellett oktatóink számos országban jártak szakmai látogatáson, mellyel sikerült megújulniuk és beépíteni a mindennapi oktatói életbe az ott tapasztaltakat. A látogatások alkalmával olyan kapcsolatokat sikerült kiépíteniük, amely lehetőséget ad későbbi szakmaspecifikus tanulói mobilitások szervezésére, mellyel a minőségi szakmai gyakorlatot tudjuk biztosítani diákjaink számára. Szakmai oktatásban közreműködő oktatóink új pályázati tevékenységként külföldi kurzusokon fejleszthették általános angol nyelvi kompetenciájukat. Reméljük a későbbi tanulói mobilitásokban is tudják majd hasznosítani biztosabb angol nyelvi tudásukat. Oktatóink Erasmus+ Sport szektorban elnyert pályázati lehetőségekről is beszámoltak, melyet a régióban egyedülállóan csak a mi intézményünk nyert el. Célunk az egészségre nevelés a XXI. században, lehetőséget biztosítva az iskolánkban működő Wesselényi Diáksport Egyesület megújulásra is. Főbb célkitűzéseink: az egészséges életmód ösztönzése, új tanulási és tanítási módszerek és megközelítések megismerése, valamint a tömeg-és szabadidősport támogatása.

  Reméljük a rendezvény által még több oktató figyelmét sikerült felkelteni és ösztönözni tudtuk őket, arra, hogy részt vegyenek pályázatok felkutatásában, megírásában, lebonyolításában mind a saját mind pedig diákjaink fejlődése érdekében.

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Végleges felvételi jegyzék

  Végleges felvételi jegyzék

  Megtekinthető a végleges felvételi jegyzék

  2024. máj. 30.


  admin

  Szakképzés Ifjú Tehetségei 2024

  Szakképzés Ifjú Tehetségei 2024

  Szakképzés Ifjú Tehetségei rendezvényen idén is szerepeltek diákjaink.

  2024. máj. 7.


  admin

  Elérhetőségünk az érettségi ideje alatt

  Elérhetőségünk az érettségi ideje alatt

  Elérhetőségünk az érettségi ideje alatt változott.

  2024. máj. 6.


  admin


  Partnereink

  SZC logo

  Nyíregyházi Szakképzési Centrum


  Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Technikum és Kollégium

  4400 Nyíregyháza, Dugonics u. 10-12.

  Telefon: +36701995726

  E-mail: suli@wmk.hu

  OM azonosító: 203045/011

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/000935


  2024Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Technikum és Kollégium