Szakmák éjszakája a Continental nyíregyházi gyárában

A ContiTech Magyarország Kft. és a Nyíregyházi Szakképzési Centrum közös szervezésében a Szakmák Éjszakáján lehetőségük nyílik betekinteni a Continental világába, ahol a kaucsuk-keverékek, kamionokhoz, vezető ülésekhez, vasúti kocsikhoz és kabinokhoz kötődő légrugó rendszerek, járműipari hűtő-fűtő tömlők gyártása történik. A gyárlátogatásra 2019. április 12-én pénteken 19.00 órától kerül sor. A csoport a Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumából indulnak fél órával a megjelölt időpontok előtt. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezés csak 12 éves kor felett!

Név*
e-mail:*
Ellenőrző kód
A jelentkezési feltételeket elfogadom*

Határtalanul pályázat

hatartalanul

Iskolánk nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Határtalanul! program keretében 2018-ban meghirdetett pályázatán, az  Együttműködés középiskolák között pályázati kategóriában.

A pályázat célja a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülésének, a magyarországi és külhoni fiatalok közötti kapcsolatok kialakulásának elősegítése.

A Szecesszió és fürdőkultúra – határtalanul című projektet 21 wesselényis diák és a borsi Tamási Áron Mezőgazdasági és Ipari Szakképző Iskola 21 diákja valósítja majd meg idén március 26–29., illetve április 9–12. között. Élményeinkről, tapasztalatainkról online újságot készítünk.

SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA A MICHELIN NYÍREGYHÁZI GYÁRÁBAN

A MICHELIN Hungária Kft. és a Nyíregyházi Szakképzési Centrum közös szervezésében a Szakmák Éjszakáján lehetőségük nyílik betekinteni a MICHELIN világába, ahol a nagyteljesítményű sport és szuper-sport kategóriájú személyabroncsok készülnek. A gyárlátogatásra 2019. április 12-én pénteken 18.00 és 20.30 órától kerül sor. A csoportok a  Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumából indulnak fél órával a  megjelölt időpontok előtt. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezés csak 12 éves kor felett!

 

Regisztrációs űrlap:

Név*
Személyigazolvány szám:*
Cipő méret:*
Időpont:*
A jelentkezési feltételeket elfogadom*

Közösségi oldalaink

 logohttp://i2.mirror.co.uk/incoming/article6756521.ece/ALTERNATES/s615b/Instagram-logo.jpg

0974276
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Ebben a hónapban
Előző hónapban
Összesen
190
1095
6476
3556
38650
974276

IP címed: 3.215.182.81
wmk.hu
Free business joomla templates